9 de octubre de 2009

9 d'octubre. Dulces y pesadillas valencianas

Este año, no voy a hablar del 9 de octubre, fecha conmemorativa del tan ínclito hecho que realizó el rey Jaume I el Conqueridor al arrebatar la Leal ciudad de València a los sarracenos. Si algo queréis saber sobre ese hecho, y ese rey de manera más o menos “seria”, y algunas de mis opiniones al respecto, os remito a mi entrada del año pasado 9 d'octubre... Este año sólo quiero que os deleitéis con Marylin Manson y este DULCE vídeo de pesadilla, -por lo demás admirable, y del que recomiendo su visualización completa-; en el que veo encarnados a los dirigentes de estas tierras, aterrorizándonos con sus mentiras y su política equivocada, engañosa y culturalmente manipulada. Esta es mi pequeña contribución a la causa de los que NO creemos en este 9 de octubre que nos venden año tras año; pero que es dulce como los dulces típicos de la típica “mocadorà”. ¡¡¡¡¡¡Sweet dreams!!!!!!! ¡¡¡¡Sweet Gürtel!!!! (Gürtel = Correa. ¡Mucha correa en sus posaderas es lo que necesitan!)

Si escribo este post en castellano, es para que pueda llegar más allá de las fronteras naturales de mi lengua materna, que no acaban en esta tierra, claro. Pero eso muchos ya lo sabéis.

5 comentarios:

maria dijo...

És veritat avui teniu festa, vosaltres.^-^Que bé, no?Bé, de fet pot ser encara estàs de vacances...

La veritat és que ens teniu força entretinguts amb aquest cas Gürtel.L'últim que he sentit avui és que li va dir a la dona:"Te quiero como un huevo".
No sé pas que és estimar com un ou;suposo que dolent.Jejeje Aguanta el tipus i ànims per la tornada.^-^

Unknown dijo...

Cagon to, que habéis hecho los valencianos para tener lo que tenéis en el Gobern?.Esos señores no os merecen. Levantaos todos y a por ellos que son "trajeados" y cobardes...XXXDDDD

◊ dissident ◊ dijo...

Javier: això és una plaga. I si que la mereixem, sobretot els qui els voten (Gripe Gürtel).

Maria jo tampoc sé com s'estima com un ou xDDDD però millor no experimentar-ho; i mira que a mi m'agrada experimentar... xDDD

I sí, encara estic de vacances (fins l'1 de novembre), però aquestes festes vénen bé per a les fartades i tal, com la que m'acabe de pegar. xDD

Salutacions a tots dos!!!!!!!!!

Jerukiti dijo...

Doncs sí, jo ja fa temps que em sent decepcionat pel 9 d'Octubre i sempre em cau la cara de vergonya quan veig a tots eixos en processons cíviques i parlant (no per canal 9, clar, per ahí no es pot vore res, i menys el 9 d'Octubre,... sino si de cas ixen en altres cadenes). No em veig reflectit en tot això... i jo supose que com jo mooolta gent... perquè no fem alguna cosa???? Està clar que tenia raó una persona fa molts anys quan deia: "Els molls i folls dels valencians".

◊ dissident ◊ dijo...

"Muellles" x blanets ens dein ja en temps del primer Borbó, i així és. Ja no es pot canviar res. El poble valencià està desvirtualitzat i renega de les seues veritables arrels. Açò és la fi del País Valencià. Aquests són els temps que ens ha tocat viure.
Gràcies per la teua presència, cada vegada més de tard en tard :-)