23 de junio de 2009

Sabias palabras


"El secreto de la salud, mental y corporal, está en no lamentarse por el pasado, no preocuparse por el futuro, ni adelantarse a los problemas; sino vivir sabia y seriamente el ahora."

Buda.

Imagen: otro Buda de mi colección x dissortat.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Odio a Buda, siempre tan parsimonioso y tan Zem en su burbuja de tranquilidad y sosiego. QUE SE VENGA AL MUNDO REAL A VER SI AGUANTA QUE SE VENGA!!! xDDDDDDD

Anónimo dijo...

Veo que tu paseo por el campo te hizo recordar. Pero sí como alguien me dijo en momentos díficiles PRIORIZA TUS REALIDADES. es vivir el presente tal y cual, prefiero el anomimato.

◊ dissident ◊ dijo...

Priorizar es difífil, porque nos obliga a "crecer" y yo siempre he odiado y sigo odiando crecer.
Gracias por tu paso, anónimo apreciado ;-)

◊ dissident ◊ dijo...

Mapax: no hables mal de Buda, que dejaré de quemar incienso por ti ;-)

Anónimo dijo...

M´encanta Buda,a més pense que mes reial que el que diu no ho he llegit en ningún llibre.Soc de les persones que li ha costat moltisim pararse i observar,m´he tingut que reeducar,però a valgut la pena,al menys per a mi.Supere les coses del dia a dia en mes facilitat que abans,i això per a mi ja es felicitat.La xica de les cinc puntes d´estrela.

◊ dissident ◊ dijo...

Les ensenyances de Buda són realment molt humanes, però molt difícils d'aplicar en aquests temps què vivim.
Respecte al què comentes després, molta gent és autodidacta, i sens dubte aprenen a apreciar i a viure eixos coneixements que s'adquireixen, ni més tard ni més prompte. Arriben a nosaltres quan han de fer-ho. I d'ells agafem allò que podem i cadasacú ho interpreta a la seua manera.
Una abraçada molt forta

Jerukiti dijo...

Què he de fer per fer-me budista?? Sabent a més que l'església no em deixarà apostatar... xDD Perquè no organitzem un viatget allà al Tibet?? Dintre d'uns anys... anar allà a buscar la nostra pau interior... jeje. Supose que tot arriba quan ha d'arribar... però de vegades eixe moment es fa etern... i tal volta això també ens ensenya alguna cosa.

◊ dissident ◊ dijo...

Per a fer-te budista, el millor és patir un T.O.C., en general tots intentem cercar alternatives místiques, ja m'entens... xD